Winter Cerebrale infarct Society "120" Identificatie van vroege behandeling

Winter Cerebrale infarct Society "120" Identificatie van vroege behandeling

Winter is een hoog seizoen van cardiovasculaire en cerebrovasculaire ziekten, vooral cerebrale infarcten. Cerebrale infarct is beter dan behandeling, hoe moeten we het voorkomen, herseninfarction identificeren? Volgens het offici?le Wechat-nieuws van het Noodcentrum van Beijing is het cerebrale infarct een veel voorkomende ziekte en is ook een zeer hoge ziekte. In dit verband suggereert het Emergenciale Centrum Beijing dat, zoals de laatste geschiedenis van hypertensie, hoge bloedlipiden, wanneer er een symptoom is van mondelinge schuine, gloed, spraak, ledemaatactiviteit, duizeligheid, hoofdpijn, enz., Wordt al vroeg opgenomen Tijdelijk bezoeken om vertragingen van de behandeling te voorkomen. Het Emergenciale Centrum Beijing zei dat het voorkomen van cerebrale infarct, eerst de gewoonte van het leven verandert.

Wet Wet, besturing van bloeddruk, bloedsuikerspiegel, let op dieet, controle lichaamsgewicht, niet laat opblijven, niet vermoeidheid.

Ten tweede, let op de juiste oefening.

Oefening kan overmatig genoeg vet en cholesterol verbruiken, de insulinegevoeligheid verbeteren, helpen voorkomen dat obesitas, controlewicht, bloeddruk en bloedlipiden reguleren.

Sommige aerobics met lage intensiteit, zoals joggen, wandelen, enz., Kan in overeenstemming met hun eigen fysieke omstandigheden werken, stap voor stap.

Bovendien wordt het regelmatig ge?nspecteerd.

Via medisch onderzoek volgt vroege detectie van abnormale indicatoren, tijdige interventiebehandeling, de intentie van de dokter om medicijnen te nemen, het reguliere medisch onderzoeksonderzoek, dat van groot belang is voor het voorkomen van hart- en vaatziekten.

Dus hoe identificeer ik mijn brein? Beijing Emergency Center Herinnering, leer de "120" -identificatiemethode van cerebrale infarct, vroege ontdekking, vroege behandeling.

"1" – 1 gezicht is boos asymmetrisch. "2" – 2 armen zijn zwak, gevoelloos, kunnen dingen niet normaal houden.

"0" – Ik kan normaal niet naar anderen luisteren, ik kan een zin niet voltooien. (Reporter Sun Hongli).