Yunyan District: versterking van de constructie van ecologische beschaving en onwankelbaar lopende groene ontwikkeling

Yunyan District: versterking van de constructie van ecologische beschaving en onwankelbaar lopende groene ontwikkeling

"Plastic fles behoort tot recyclebaar, om het in een recyclebare vuilnisbak te plaatsen …" Onlangs nam de straatpersoneel van Qianling East Road Garbage Classification-kennis, ging de Qixia-gemeenschap vol met sterrenkleuterschool en lanceerde gezamenlijk alle leraren in het groen Milieubescherming Activiteiten van "vuilnis sorteren van mij", de kinderen onderscheiden zich door "rollende flessen" Garbage Classification-competitie, onderscheidt zich tussen spamtypen, vuilnisbakken en plaats het op de juiste manier verschillende soorten vuilnis. In oktober dit jaar nam Yunyan District het onderwerp als "pleiten van groen leven, verwerping van kunststoffen in 10 boerenmarkten, zoals Yitian Holiday Mall, Daxingpo uitgebreide groothandelmarkt en Wal-Mart Guiwu Road Branch. Vervuiling, ik kies, ik ben actief bevorderd , actief bevordering van de recyclebare recycling van afbreekbare vervangingsproducten en verbetert het openbare milieubewustzijn.

Sinds dit jaar heeft Yunyan District de "International Biological Diversity Day" "65" World Environity Day Propaganda-campagne "618" Guizhou Ecological Day en Garbage Classification, Plastic vervuiling, anti-medicijn, gecontroleerde tabak, enz., Continue toename van ecologische toepassing, enz. Milieubevorderingssterkte, door de onderneming en de community, enz., Ecologische milieubescherming-promotie-activiteiten in te voeren en het bedrijf te organiseren en te mobiliseren om publiciteitsactiviteiten uit te voeren, pleitbezamenlijke constructie van prachtige wolken. Tot nu toe zijn er meer dan 30.000 milieu-promotionele producten, en de groene ontwikkelingsfilosofie van "Green Shui Mountain is Jinshan Yinshan" is diepgeworteld.

In het werkverslag van dit jaar Het werkverslag van de 10e partij, wordt voorgesteld om zich te concentreren op de integratie van kracht om een ??hoogwaardige industri?le integratieontwikkelingsdemonstratiegebied, hoogwaardige stedelijke updatefunctie en hoogwaardige social governance samenwerkingszone te bouwen., Hoog Niveaus van het delen van het prachtige wolken Resultaatgebied.

Staand bij het nieuwe startpunt, zal Yunyan actief het nieuwe ontwikkelingspatroon van "Dubbele Cycle" integreren, dat beide de ontwikkeling van de industrie kan begrijpen en ook de kwaliteit van de ecologische milieubescherming begrijpen, de ecologische omgeving optimaliseren en doorgaan Om de effectiviteit van de wateromgeving in de jurisdictie te behouden, blijf je nieuwe doen. De constructie van de "Muziek van de Duizenden Yuan", laat het grote publiek het raam duwen om de scène te zien, de deur te openen, ga naar buiten Voer het park in, deel de prachtige ecologische prestaties met het publiek en streven naar nieuwe prestaties bij de bouw van ecologische beschaving. (Chen bei, Zhang Haojia) (Editor: Li Yongxin (stage), Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.