[Expert Roof] Xin Ming interpreteert een antwoord geschreven in "32 woorden"

[Expert Roof] Xin Ming interpreteert een antwoord geschreven in "32 woorden"

  De Communistische Partij van China, de Communistische Partij van China (National Institute of Executive), is ‘s werelds grootste regerende partij met aanmerkelijke wereldwijde invloed.

Dus wat is deze party like? In de "1 juli" belangrijke toespraak, secretaris-generaal Xi Jinping gebruik gemaakt van de grote website van de grote partner om ‘s werelds eerste grote regeringspartijen schetsen. 5 zinnen, 32 woorden: zich te houden aan de waarheid, vasthouden aan idealen, oefenen de eerste hart, neem de missie, niet bang van opoffering, hero?sche strijd, loyaliteit aan de partij, geen mensen. De secretaris-generaal maakte de essentie van de Communistische Partij van China door middel van de vier dimensies.

  Houd u aan de waarheid, vasthouden aan de idealen, en praten over partij van de partij attributen van de Communistische Partij van China.

Wat voor soort partij is deze partij? Het is een marxistische partij die dringt aan op de waarheid van het marxisme en houdt zich aan het ideaal van het communisme.

  Oefen de eerste hart, de missie, zei dat de Chinese Communistische Partij is een partij, de partij, de partij, de partij, de positie van het volk, en weten wat ze moeten doen.

  Niet bang van opoffering, hero?sche strijd, praten over de politieke partijen. De Communistische Partij van China is een politieke partijen die dingen, niet bang van opoffering kan doen, durven te vechten, klaar om alles op te offeren voor de mensen. Elke kracht kan het proces van de grote opleving van de Chinese natie niet blokkeren.

  De partij is trouw, niet negatief, is de partij waarde van de Communistische Partij van China.

De Communistische Partij van China is sterk georganiseerd en stevig bereikt "twee maintenance", meer dan 95 miljoen partijleden, meer dan 48 miljoen organisaties grassroots partij, en het hart is denken, en er is geen macht om ons te blokkeren.. Producent: Liu Jianzhi: Qian Yu toezichtsysteem: Zhou Hongjun implementeert planning: Een Chuanxiang Liu Yunyi wordt geadviseerd: Li Jie Qiong Ma Ruhu gewijzigd: Dong Yuxu kan maken: Zhao Kai met geluid: Zhao Dezhen.