Yunnan Chengjiang bouwt een openbare wasfaciliteit 287 sets

Yunnan Chengjiang bouwt een openbare wasfaciliteit 287 sets

In de afgelopen jaren blijft Chengjiang City, de provincie Yunnan, de Patriottische gezondheid "7 Special Actions" bevorderen, in openbare ruimtes zoals kruispunten, parken, enz. Zijn gebouwd en in gebruik Public Wash-faciliteiten, de massa’s begeleiden om gezond en Gecomteatigde woongewoonten, laat "ijverige" handen, sanitaire voorzieningen, een nieuwe manier van de burgerbeschaving, is. In het stedelijk gebied zag ik het openbare toilet met het landschap van Chengjiang, het karakteristieke element van de fossiele kenmerken, er is een plaats in het park, plein, de hoofdstraat, het ziekenhuis, enz. Tijdens het bewaken van de gezondheid van de mensen. De "Seven-Step Wash-methode" en andere inhoud van "Seven Wasmethode", "Seven-Step Wash-methode", enz., En uitgerust met een inductietapkraan, het wassen van zaklamp, het afvegen van papier en andere faciliteiten en apparatuur, en wat toilet is ook uitgerust met een droger. Het is niet alleen mooi en uniek, het is handig en praktisch, wat de schoonmaakbehoeften van de burgers in openlucht aanzienlijk faciliteert.

Draag grote zuster om het toiletreinigingswerk te doen, haar hoofdtaak is om de sanitaire voorzieningen van het wasstation te reinigen, en de supplementen van de materialen zoals papier, het afwassen van effluent, beschadigd of beschadigd in het wasstation, zullen op tijd worden gemeld, en gerepareerd door speciale mensen. Het is duidelijk dat om de bouw van de hand en de constructie van de hand te consolideren, Chengjiang City, een baffle-managementsysteem, en het beheer van dagelijkse wasfaciliteiten is opgenomen in de managementafdelingen voor dagelijks onderhoudsbeheer. Op dit moment zijn 30 wasstations in de openbare ruimtes in stedelijke gebieden dagelijks onderhoud door de watervoorziening en drainagebedrijven in de stad van Chengjiang om een ??langetermijnafbeelding van wasfaciliteiten te waarborgen.

"In het begin is onze reparatiewerk relatief groot. De massa’s zijn niet genoeg kennis van het handschriftstation. Door deze tijd wordt onze reparatiewerk kleiner, inclusief de kraan, het is niet eenvoudig om te verschijnen." Chen Chunming , het personeel van Chengjiang City om het drainagebedrijf te geven. Volgens rapporten, vanaf nu, implementeerde Chengjiang City de bouw van handwasfaciliteiten op het gebied van de jurisdictie, in totaal 287 openbare wasfaciliteiten (inclusief 34 sets rechte drinkwater) en synchroon ge?nstalleerd 1228 blokidentificaties 1228 .

Vervolgens zal Chengjiang City de wasfaciliteiten in belangrijke gebieden blijven bouwen en volledige ondersteuning bieden voor handwassfaciliteiten, die meer gemak bieden voor bewoners en toeristen.

(钰, 龙 曲 江 市 心心) (Editor: XU Qian, Zhu Hongxia) Delen Laat meer mensen zien.